Pengenalan

Sedikit introduction about DX Lingerie. DX Lingerie mempunyai rekaan ergonomik yang mana si pemakai dapat melihat suatu transformasi segera, malah dengan penggunaan tetap, dapat membantu mengalihkan lemak badan dan menempatkan semula lemak pada lengkungan menawan.

 

Dx Lingerie Rahsia Tubuh Badan Langsing dan Menawan

 

DX Lingerie nh menggunakan teknologi Imbasan Garisan Badan dan peralatan pengukuran tekanan untuk mendapatkan sudut 3-D badan manusia. Dan kemudiannya menentukan daya hubungan ideal bahagian badan untuk kesan pembentukan optimal dan keselesaan. 

Melalui perisian rekaan berkomputer yang berkuasa serta proses Pengilangan Berasaskan Komputer kemudiannya mencipta satu model ergonomik yang sahih dengan data berkomputer untuk pemotongan-persis fabrik yang berkelajuan tinggi. Tambahan, setiap set DX Lingerie memerlukan 156 proses jahitan yang berlainan di bawah kepakaran 81 orang jurujahit yang berpengalaman.

 

Komponen DX Lingerie

 

Pemakai DX Lingerie akan berasa lebih hebat dan berkayakinan secara dalaman dan luaran kerana rekaan les dinamik DX Lingerie nh yang menggunakan teknologi jahitan canggih dari Eropah. Tambahan pula, Net kuasa yang mengandungi kapas lembut direka untuk pelbagai bahagian menawarkan keselesaan muktamad, keanjalan dan ketahanan. So, rasailah kuasa transformasi dengan DX Lingerie. Si pemakai pasti akan tampil menawan dan memiliki bentuk badan yang diidamkan. 

 

Jgn tunggu lagi..dapatkan DX Lingerie dengan saya...